«Η Λέστερ το αξίζει, αλλά όχι στο Ολντ Τράφορντ»

Σε καμία περίπτωση δεν θέλει ο Ρίο Φέρντιναντ να δει τη Λέστερ να πανηγυρίζει την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο «Ολντ Τράφορντ», το μεσημέρι της Κυριακής. Όχι γιατί δεν το αξίζει η ομάδα του Ρανιέρι, αλλά γιατί όπως τόνισε ο παλαίμαχος στόπερ, είναι πάντοτε ενοχλητικό να βλέπεις αντίπαλο να γιορτάζει κάτι τόσο σημαντικό στην έδρα της ομάδας σου...  



«Η Λέστερ το αξίζει, αλλά όχι στο Ολντ Τράφορντ»

Οι «αλεπούδες», χρειάζονται μια νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα δίχως να τους ενδιαφέρει τι θα κάνει πλέον η Τότεναμ.

Βέβαια, μπορούν να γιορτάσουν και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, ακόμα και με δικιά τους ήττα, εφόσον όμως τα «σπιρούνια» ηττηθούν από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Το ενδεχόμενο να το πάρει η Λέστερ στο «Ολντ Τράφορντ» δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται ο Ρίο Φέρντιναντ, που δήλωσε: «Δεν θα το δεχθεί κανείς αυτό... Όχι σε αυτό το γήπεδο. Σαφώς και το αξίζει φέτος η Λέστερ με την πορεία που έχει κάνει και την προσπάθεια που έχει καταβάλει, αλλά πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να βλέπει αντίπαλη ομάδα να πανηγυρίζει μέσα στην έδρα της δικής του ομάδας...».