Η επιστροφή του Μπενίτεθ και η ...Ρεάλ στο μυαλό της Σίτι

Στο «Άνφιλντ» θα βρεθεί ξανά ο Ράφα Μπενίτεθ, με τον Ισπανό τεχνικό να επιστρέφει ως αντίπαλος, όντας στον πάγκο της Νιούκαστλ. Προσπάθεια για βαθμούς θα κάνουν οι «καρακάξες», αφού διατρέχουν κίνδυνο. Τη Στόουκ υποδέχεται η Μάντσεστερ Σίτι λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.



Η επιστροφή του Μπενίτεθ και η ...Ρεάλ στο μυαλό της Σίτι

Ο Μπενίτεθ θα εμφανιστεί ξανά στο «Άνφιλντ», όπου μετά τη θητεία του στη Λίβερπουλ, έδινε το «παρών» στις επιμνημόσυνες δεήσεις ανήμερα της επετείου της τραγωδίας του Χίλσμπορο, για να τιμήσει τη μνήμη των 96 αδικοχαμένων οπαδών...

Σήμερα, θα συνεχίσει την προσπάθεια διατήρησης της Νιούκαστλ στη μεγάλη κατηγορία, με τους «κόκκινους» να έχουν δημιουργήσει ένα σερί τεσσάρων νικών και να δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση στην τελική ευθεία του φετινού πρωταθλήματος.

Η 35η αγωνιστική (κουτσουρεμένη λόγω και των ημιτελικών Κυπέλλου) ανοίγει με την εντός έδρας αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Στόουκ. Λίγες μέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, οι «πολίτες» έχουν την ευκαιρία να προσπεράσουν ξανά την Άρσεναλ στην 3η θέση της βαθμολογίας και να συνεχίσουν τη μάχη για την απευθείας είσοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση την επόμενη σεζόν (αν τελικά δεν πάρει το... τρόπαιο με τα μεγάλα «αυτιά»).

Στην έδρα της Μπόρνμουθ που είχε πάρει βαθμό από το «Στάμφορντ Μπριτζ», φιλοξενείται η Τσέλσι. Οι «μπλε» θα έχουν τον Τζον Τέρι στον πάγκο παρά το γεγονός πως δεν είναι αγωνιστικά έτοιμος να παίξει λόγω του προβλήματος στον Αχίλλειο τένοντα, όμως, ο Χίντινκ τον πήρε μαζί του προκειμένου να τον βοηθήσει από τη στιγμή που ο Άγγλος στόπερ έχει αποφασίσει να ξεκινήσει τα σεμινάρια προπονητικής για το μέλλον! Οι Πρωταθλητές του 2015, προέρχονται από δύο ήττες (από Σουόνσι και Μάντσεστερ Σίτι), αποτυγχάνοντας μέχρι στιγμής να δώσουν μια καλή πρώτη εντύπωση στον Αντόνιο Κόντε ενόψει καλοκαιριού...

Η υποβιβασμένη Άστον Βίλα, συνεχίζει μονάχα για το ... ήθος και το γόητρό της και αντιμετωπίζει στο «Βίλα Παρκ» τη Σαουθάμπτον. Οι «άγιοι» μετά και το 1-1 κόντρα στην Έβερτον την περασμένη αγωνιστική, είδαν τις ελπίδες τους για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν να φτάνουν σχεδόν... στο μηδέν. 

Το σημερινό πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής:

Μάντσεστερ Σίτι – Στόουκ (14:45)

Μπόρνμουθ – Τσέλσι (17:00)

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ

Άστον Βίλα -Σαουθάμπτον