Έδωσε (λίγες) ελπίδες για Οριγκί ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Ντιβόκ Οριγκί έχει ακόμα λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί ξανά μέσα στη σεζόν και κατΆ επέκταση στα τελικά του Euro 2016.



Έδωσε (λίγες) ελπίδες για Οριγκί ο Κλοπ

Ο Βέλγος επιθετικός τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Φούνες-Μόρι (κόκκινη κάρτα) στο ντέρμπι του Λίβερπουλ και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ακόμα και πρόωρο φινάλε στη φετινή σεζόν, θέτοντας ερωτηματικά για το αν θα προλάβει και την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο παίκτης εχθές υποβλήθηκε σε εξετάσεις και λίγες ώρες αργότερα ο Κλοπ δήλωσε πως ο τραυματισμός του είναι μεν σοβαρός, όμως ο ο 21χρονος φορ έχει ακόμα λίγες πιθανότητες να προλάβει το φινάλε της σεζόν.

«Είναι ένας σοβαρός τραυματισμός, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να μην τελειώσει από τώρα η σεζόν γιΆ αυτόν, φυσικά χωρίς να πάρουμε κανένα απολύτως ρίσκο για τον παίκτη. Γιατί να λέμε πως σίγουρα έχασε τη σεζόν όταν συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως έχει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί σε κάποια παιχνίδια;» ήταν το σχόλιο του Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε παράλληλα και στην πορεία της αποθεραπείας του Κριστιάν Μπεντέκε, τονίζοντας πως ο Βέλγος νιώθει πλέον καλά και είναι έτοιμος να ξεκινήσει εκ νέου προπονήσεις, κάτι το οποίο θα συμβεί σε λίγες ημέρες.