Πελεγκρίνι: «Το αξίζαμε! Δεν καταλαβαίνω τα άσχημα σχόλια... »

Ευκαιρία να ... απαντήσει και στους επικριτές του ιδίου και της ομάδας του, βρήκε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά τη θριαμβευτική πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Αφού πρώτα έκανε λόγο για πανάξια παρουσία της Μάντσεστερ Σίτι στους «4» της διοργάνωσης με το 1-0 επί της Παρί στη μεταξύ τους ρεβάνς, προσπάθησε ν' απαντήσει στην κριτική που δέχεται...  



Πελεγκρίνι: «Το αξίζαμε! Δεν καταλαβαίνω τα άσχημα σχόλια... »

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, όχι μόνο γιατί πήραμε τη νίκη και προκριθήκαμε στα ημιτελικά, αλλά γιατί πήραμε την πρόκριση με τον τρόπο που θέλαμε. Παίξαμε πολύ καλά, όπως το είχαμε σχεδιάσει. Δείξαμε από την αρχή ότι δεν θέλαμε να μείνουμε στο 0-0 που ήταν ... ύπουλο. Κυριαρχήσαμε και αξίζαμε το γκολ που πέτυχε ο Ντε Μπρόινε. Δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα μεγάλης ομάδας.

Δεν καταλαβαίνω την κριτική που δεχόμαστε. Νικήσαμε τη Μπάγερν Μονάχου στην πρώτη μου σεζόν στην ομάδα και μετά χάσαμε από τη Μπαρτσελόνα. Τη δεύτερη σεζόν δεν παίξαμε καλά, αλλά νικήσαμε τη Μπάγερν Μονάχου ξανά και τη Ρόμα και μετά χάσαμε από τη Μπαρτσελόνα.

Αυτή τη σεζόν περάσαμε την Παρί και είμαστε στα ημιτελικά. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ασκείται άσχημη κριτική στις προσπάθειές μας. Αξίζουμε και με το παραπάνω που συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ».