Ψάχνει... απεγνωσμένα να πουλήσει τον Μπαλοτέλι

Αν και μπορεί να έχει μια νέα ελπίδα με την αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν, η Λίβερπουλ ψάχνει απεγνωσμένα ομάδα για να παραχωρήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι, ώστε να μην αναγκαστεί να τον πληρώνει και για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.  



Ψάχνει... απεγνωσμένα να πουλήσει τον Μπαλοτέλι

Ο Ιταλός επιθετικός δεν κατάφερε ποτέ ν' αναγεννηθεί στο «Σαν Σίρο» παρά τα αρχικά σημάδια που είχε δείξει το περασμένο καλοκαίρι, θέλοντας να περάσει ένα πιο σοβαρό προφίλ προς τα έξω.

Επειδή όμως αυτός ο άνθρωπος δεν αλλάζει τελικά, τα έκανε ... μαντάρα και με τον Μιχαΐλοβιτς και δεν αγωνίστηκε όσο θα ήθελε.

Από το μεσημέρι της Τρίτης, η Μίλαν έχει νέο κόουτς, τον Μπρόκι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια νέα, μικρή ελπίδα για τον ποδοσφαιριστή αλλά και για ... τη Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» εμφανίζονται να ψάχνουν από τώρα για ενδιαφερόμενες ομάδες, με τον Μπαλοτέλι να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017, αλλά να μην υπάρχει η παραμικρή διάθεση από πλευράς συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ να συνεχιστεί η συνεργασία τους μέχρι και τη λήξη της συμφωνίας που είχαν συνάψει το 2014 έναντι 16 εκατ.λιρών...