Βερτόνχεν: «Πρέπει να μείνει ο Ποκετίνο»

Την παραμονή του Μαουρίσιο Ποκετίνο για πολλά ακόμη χρόνια στην Τότεναμ επιθυμεί ο Γιαν Βερτόνχεν, που τον αποθέωσε αφού συμφώνησε με τον προπονητή του πως η ομάδα δεν πρέπει έχει όρια στα όσα ονειρεύεται.



Βερτόνχεν: «Πρέπει να μείνει ο Ποκετίνο»

«Φυσικά και δεν μπορείς να βάλεις όρια σε αυτήν την ομάδα. Εάν νιώσει κανείς το πνεύμα μας θα καταλάβει πως είναι πολύ ιδιαίτερα στο προπονητικό. Οι σχέσεις μας είναι υπέροχες. Νιώθω τον θετικό θόρυβο που γίνεται γύρω από την ομάδα και είναι κάτι που δεν έχω βιώσει ποτέ εδώ. Είμαι εντελώς ενθουσιασμένος.

Είναι κάτι που δεν είχα ξανά νιώσει και πρέπει να το κρατήσουμε σε αυτά τα επίπεδα. Όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και όλοι όσοι δουλεύουμε για την ομάδα, ακόμη και ο κόσμος. Έτσι μπορούν να γίνουν ευχάριστα πράγματα στην συνέχεια» ανέφερε ο αρχηγός των «spurs» αρχικά και προσέθεσε:

«Για μένα είναι ζωτικής σημασίας να μείνει ο Ποκετίνο. Εάν θέλουμε να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία, πρέπει να μείνει. Νομίζω ότι είναι επιθυμία όλων μας και το αισθάνεται αυτό. Θέλουμε να παλέψουμε γι' αυτόν. Η ομάδα μας είναι ό,τι καλύτερο γι' αυτόν και ελπίζω να παραμείνει».