Ομπαμεγιάνγκ: «Χρωστάω πολλά στον Κλοπ... »

Η φετινή του, εκπληκτική παρουσία στην επίθεση της Μπορούσια Ντόρτμουντ, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έκανε με τον Γιούργκεν Κλοπ και γι' αυτό, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αισθάνεται ότι του χρωστάει πολλά, όπως είπε ενόψει των δύο αναμετρήσεων των Βεστφαλών με τη Λίβερπουλ στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.  



Ομπαμεγιάνγκ: «Χρωστάω πολλά στον Κλοπ... »

Ο Γκαμπονέζος φορ της γερμανικής ομάδας, έχει ... ξετινάξει τα αντίπαλα δίχτυα φέτος, είναι από τους κύριους πρωταγωνιστές της πορείας και της επιστροφής της ομάδας στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πρώτων θέσεων της Bundesliga και ανυπομονεί να ξαναδεί τον Κλοπ και να παίξει απέναντι στην ομάδα του πρώην προπονητή του.

«Είναι πολύ όμορφο για όλους μας να έχουμε μπροστά μας και να ανυπομονούμε για τα ματς με τον Κλοπ. Θέλουμε να του δείξουμε ότι έχουμε κάνει πολλή δουλειά και έχουμε σημειώσει και πάλι πρόοδο, έχοντας καταφέρει πλέον να εξασφαλίσουμε και την παρουσία μας στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι πολύ δύσκολη κόντρα, περιμένουμε δύο πολύ ζόρικα ματς. Εγώ προσωπικά του χρωστάω πολλά και θεωρώ πολύ όμορφο για την καριέρα μου το γεγονός πως συνυπήρξαμε σε ομάδα και συνεργαστήκαμε. Μου έμαθε πάρα πολλά! Αν τώρα είμαι ο στράικερ που είμαι, το χρωστάω σε εκείνον...» είπε ο Ομπαμεγιάνγκ.