Τζέραρντ: «Με τον Κάραγκερ ξανά στη Λίβερπουλ»!

Το μεγάλο του όνειρο αποκάλυψε ο Στίβεν Τζέραρντ και φυσικά περιλαμβάνει... το κόκκινο χρώμα και το «Άνφιλντ»! Ο θρύλος της Λίβερπουλ δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ μόλις ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, να επιστρέψει στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και να δουλέψει μαζί με τον Τζέιμι Κάραγκερ για το υπόλοιπο της ζωής του!



Τζέραρντ: «Με τον Κάραγκερ ξανά στη Λίβερπουλ»!

Ο νυν χαφ των Λος Άντζελες Γκάλαξι, μίλησε για τις σκέψεις που κάνει, γνωρίζοντας πως το πλήρωμα του χρόνου για την παρουσία του στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής φτάνει σύντομα και αυτό που θα ήθελε περισσότερο απ' ότιδήποτε άλλο, είναι να δουλέψει και πάλι μαζί με τον Κάραγκερ και να προσφέρουν οι δυο τους στη Λίβερπουλ από κάποιο πόστο, για πολλά χρόνια...

«Το έχω σκεφτεί πολύ και το φαντάζομαι... Ο Τζέιμι ξέρει πολλά και έχει ποδοσφαιρικό μυαλό. Ξέρω πόσα μπορεί να δώσει σε μια ομάδα και πόσο αφοσιωμένος είναι σε αυτό που κάνει. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον και οι δυο μας θα επιστρέψουμε να δουλέψουμε για τη Λίβερπουλ για το υπόλοιπο της ζωής μας!

Δεν ξέρω πότε, ούτε ξέρω αν θα είμαστε μαζί, αλλά θα λάτρευα να είμαστε και πάλι στον σύλλογο. Δεν εξαρτάται από εμάς όμως... Είναι απόφαση άλλων. Απλά ξέρω ότι κι εγώ και ο Τζέιμι έχουμε την ομάδα στην καρδιά μας» είπε ο «Stevie G» στο «Mr.Porter».