Η μια το θέλει, η άλλη... το «παρατάει»

Η Μάντσεστερ Σίτι θα το «σνομπάρει». Η Τσέλσι, ξέρει ότι δεν έχει τέτοια περιθώρια δεδομένης της μορφής που έχει πάρει για εκείνη η φετινή σεζόν. Ο Πελεγκρίνι τόνισε πως αυτό δεν θα είναι ένα... κανονικό παιχνίδι, ετοίμασε τους πιτσιρικάδες και θα τους δώσει την ευκαιρία στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στο ματς για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.  



Η μια το θέλει, η άλλη... το «παρατάει»

Το ματς στη... μπλε πλευρά του Λονδίνου (18:00) κεντρίζει το ενδιαφέρον στα σημερινά παιχνίδια για τον 5ο γύρο του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού, με τους Πρωταθλητές να έχουν μια μεγάλη ευκαιρία, εφόσον όντως βρουν απέναντί τους μια αποδυναμωμένη Σίτι, να κάνουν ακόμα ένα βήμα στον θεσμό και να διεκδικήσουν το τρόπαιο, το οποίο κρίνεται απαραίτητο έπειτα από την αδυναμία να υπερασπιστεί τον τίτλο της περσινής σεζόν.

Στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», η ... fit Τότεναμ – όπως διαβάσατε και στο θέμα του england365.gr με τους αριθμούς της – υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας (17:00) αντιμετωπίζοντας και αυτό το παιχνίδι με σεμνό και ταπεινό τρόπο, όπως το κάνει και στο πρωτάθλημα αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Νωρίτερα από αυτά τα ματς (16:00), το «»Ίγουντ Παρκ» φιλοξενεί το παιχνίδι της Μπλάκμπερν με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ.

Ο Πολ Λάμπερτ υποστήριξε ότι θα ήταν... ευχής έργον ένα θετικό αποτέλεσμα – έκπληξη κόντρα στα «σφυριά» για την ομάδα του, με τον Σλάβεν Μπίλιτς και τους ποδοσφαιριστές του στην αντίπερα όχθη να βλέπουν απόλυτα σοβαρά και να κυνηγούν το Κύπελλο, για ν' αποχαιρετήσει ο σύλλογος με επιτυχία το «Boleyn Ground» το προσεχές καλοκαίρι...