Ντέρμπι με... νέα ζητούμενα

Η φετινή Πρέμιερ Λιγκ κάνει κάτι τέτοια παιχνίδια να έχουν χάσει τη... σημασία τους, όμως δεν παύουν να χαρακτηρίζονται ντέρμπι. Στο «Στάμφορντ Μπριτζ», λοιπόν, η Τσέλσι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους μεν γηπεδούχους να κυνηγούν την... απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη και τους φιλοξενούμενους να κοιτούν προς την πρώτη πεντάδα. Τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος η Άρσεναλ κόντρα στη Μπόρνμουθ.  



Ντέρμπι με... νέα ζητούμενα

Στο Λονδίνο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κατάφερε την περασμένη αγωνιστική να πετύχει γκολ από το πρώτο μέρος (πρωτοφανές για τον τελευταίο καιρό), αλλά και να φτάσει εν τέλει στα τρία τέρματα απέναντι στη Στόουκ, ξέρει δεν εξαρτάται μονάχα από την ίδια η πρώτη τετράδα. Αν και αυτή τη στιγμή οι «Big-4» δείχνουν δύο επίπεδα πάνω από τους υπόλοιπους, η ομάδα του Φαν Χάαλ έχει ν' ανησυχεί και για τους... από κάτω της.

Η Τσέλσι, βρίσκεται στο + 6 από την επικίνδυνη ζώνη, όμως, με τη Νιούκαστλ να αφυπνίζεται και τη Σάντερλαντ να κάνει την προσπάθειά της ώστε να βρεθεί κι αυτή αν δύναται πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στην Τσάμπιονσιπ, η ανάγκη για βαθμούς είναι επιτακτική. Κόντρα στη Γουότφορντ μπήκε το «stop» στον Ντιέγκο Κόστα και την παρέα του την προηγούμενη αγωνιστική, όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι υπάρχει κάποια από τις δύο ομάδες που να ... πετάει και να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Άρσεναλ φιλοξενείται από τη Μπόρνμουθ στο «Vitality Stadium». Παιχνίδι διόλου εύκολο και με πολλούς κινδύνους για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ που υποχώρησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στο -8 από την κορυφή αυτή τη στιγμή πριν από το ματς με τους «cherries»! Η ομάδα του Έντι Χάου με δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία τρία παιχνίδια, προέρχεται από εκτός έδρας επικράτηση επί της Κρίσταλ Πάλας, όμως, παρά τη θετική της εικόνα στο φετινό πρωτάθλημα, δεν μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια λόγω της μικρής διαφοράς από τις τρεις τελευταίες θέσεις του πίνακα...

Οι «κανονιέρηδες έμειναν στο 0-0 με τη Σαουθάμπτον στο «Έμιρεϊτς» και έχουν μείνει δίχως νίκη στο πρωτάθλημα από τις αρχές του έτους, όταν στο πρώτο ματς του 2016 είχαν επιβληθεί της Νιούκαστλ!

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ (15:30)

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)