Γιαρμολένκο: «Προτιμώ Έβερτον από Μπαρτσελόνα»!

Υπάρχει άνθρωπος που θα απαρνιόταν την Μπαρτσελόνα για χάρη κάποιας, αντικειμενικά, κατώτερης ποιοτικά ομάδας; Η απάντηση είναι ναι! Ο Αντρέι Γιαρμολένκο!  



Γιαρμολένκο: «Προτιμώ Έβερτον από Μπαρτσελόνα»!

Με αφορμή το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει για εκείνον η Έβερτον, ο επιθετικός της Ντιναμό Κιέβου ρωτήθηκε για το εάν θα προτιμούσε να παίξει μπάλα στα «ζαχαρωτά» ή θα αρκούταν να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας- για παράδειγμα- στη Μπαρτσελόνα! Τι είπε;

«Είναι προτιμότερο να αγωνιστώ στην Έβερτον. Φυσικά, μπορείς να πας στην Μπαρτσελόνα, να βγάλεις ωραίες selfies με τον Μέσι, να τις ανεβάσεις στο Instagram, να μαζέψεις χιλιάδες likes και να χαίρεσαι με τον εαυτό σου. Εγώ όμως δεν είμαι σαν εκείνους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός στράικερ και πρόσθεσε:

«Για εμένα το σημαντικό είναι να παίζω. Εάν δεν δίνω μας δύο φορές την εβδομάδα δεν θα έχω που να εκδηλώσω τα συναισθήματά και την ενέργειά μου. Η οικογένειά μου… θα τρελαθεί! Εάν αγωνίζομαι, την επόμενη μέρα είναι ήρεμος και χαμογελαστός. Εάν χάσω κάποιο ματς και μείνω σπίτι, αμέσως… τσακώνομαι με όλους»!