Ντε Χέα: «Θρύλος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Στο παρελθόν έχει αφήσει πλέον την ιστορία με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Νταβίντ Ντε Χέα που δηλώνει... «σκλαβωμένος» από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βάζει στόχο να γίνει θρύλος με τη φανέλα του συλλόγου.  



Ντε Χέα: «Θρύλος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, ένας από τους πιο ποιοτικούς που βρίσκονται στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει δείξει ότι δεν σκέφτεται το σήριαλ που εκτυλίχθηκε το περασμένο καλοκαίρι αναφορικά με τη μεταγραφή του που «ναυάγησε» λόγω χρόνου στη Ρεάλ Μαδρίτης και σκέφτεται μόνο το καλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε αυτή την πολύ δύσκολη αγωνιστική περίοδο.

Μιλώντας στο «SkySports», αναφέρθηκε στη στιγμή που επανήλθε στα πλάνα της ομάδας και έπειτα από την απραξία του στο ξεκίνημα της σεζόν κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του, μη γνωρίζοντας για την υποδοχή που θα του είχε επιφυλάξει ο κόσμος έπειτα από τα όσα είχαν συμβεί και την επιθυμία του εκείνο τον καιρό να παίξει στη Ρεάλ.

«Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή... Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, σε άλλη χώρα, οι οπαδοί δεν θα είχαν αυτή την αντίδραση. Οι δικοί μας είναι από τους καλύτερους στον κόσμο... Ήταν εκπληκτικό αυτό που έκαναν» είπε για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, στο «Ολντ Τράφορντ» και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ καλά και χαρούμενος. Απολαμβάνω την ομάδα και τις συμμετοχές μου. Θέλω κι εγώ να γίνω ένας θρύλος για τη Γιουνάιτεντ όπως έχει γίνει στο παρελθόν με σπουδαίους τερματοφύλακες. Κάθε μέρα προπονούμαι με το σκεπτικό πως θέλω να γίνω ο καλύτερος στον κόσμο. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με τη Γιουνάιτεντ και θέλω πάντα το καλύτερο».