Χάου: «Δεν παρασυρόμαστε από τις επιτυχίες»

Με τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, η Μπόρνμουθ δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, όμως, ο Έντι Χάου αρνείται να παρασυρθεί και φροντίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους μπροστά στους παίκτες του και τους οπαδούς της ομάδας.  



Χάου: «Δεν παρασυρόμαστε από τις επιτυχίες»

Με σημαντικότατες νίκες επί των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτού έρθει και το εκτός έδρας 2-1 επί της Γουέστ Μπρομ, οι νεοφώτιστοι έχουν καταφέρει ν' αποκτήσουν μια μικρή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη και ο τεχνικός της ομάδας θέλει να δει μονάχα βελτίωση από εδώ και μπρος και όχι σοβαρά πισωγυρίσματα...

Χαρακτηριστικά, ο Χάου δήλωσε:

«Διανύουμε το καλύτερό διάστημα της παρουσίας μας στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η συνέχεια και δεν παρασυρόμαστε από τα τελευταία αποτελέσματα. Θα έλεγα ότι όσο μπορούμε, προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στις εμφανίσεις μας και να έχουμε σταθερότητα. Ακόμα και στα δύσκολα, το θετικό είναι ότι ηθικό των παικτών και η μαχητικότητά τους είναι στα ίδια επίπεδα, οπότε δεν μπορώ να θίξω θέμα νοοτροπίας ή διάθεσης από τους παίκτες μου».