Γίνεται ταινία η ζωή του Βάρντι!

Ό-νει-ρο! Πώς αλλιώς μπορείς να περιγράψεις την πραγματικότητα του Τζέιμι Βάρντι; Ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ που σκόραρε σε 11 διαδοχικά παιχνίδια ετοιμάζεται να δει τον εαυτό του στην μεγάλη οθόνη από τον σεναριογράφο των ταινιών «Goal»!



Γίνεται ταινία η ζωή του Βάρντι!

Ο 28χρονος έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στην πυραμίδα του αγγλικού ποδοσφαίρου, μια περίπτωση στην οποία ταιριάζει γάντι η φράση «αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες».

Εκεί ακριβώς πατούν οι παραγωγοί του Hollywood!

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Βάρντι θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα γίνει πρωταγωνιστής στο πανί, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έπαιξε τον εαυτό του στην ταινία «Ρονάλντο».

Στην περίπτωση του Βάρντι η κατάσταση διαφοροποιείται ελάχιστα, καθώς τον ρόλο του ενδεχομένως να παίξει μεγάλος αστέρας του χώρου. Ο Αντριάν Μπάθκαρτ, που έχει γράψει τις ταινίες «Goal», δίνει περισσότερες πιθανότητες στον Ζακ Έφρον να είναι ο εκλεκτός, αλλά οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν ανοίξει και τις επιλογές (με σειρά χαμηλότερης προς υψηλότερη απόδοση) των Ρόμπερτ Πάτινσον, του ίδιου του Βάρντι, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ντάνι Ντάιερ και Γουίλ Μέλορ.