Ούτε στην εκδήλωση της UNICEF ο Βαλντές

Ο εφιάλτης του Βίκτορ Βαλντές στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει τελειωμό. Η γυναίκα του Ισπανού πόσταρε μία φωτογραφία από το event που έγινε στο «Ολντ Τράφορντ» για να συγκεντρωθούν χρήματα για τα παιδιά γράφοντας για την οποία πως ο πρώην τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα δεν είχε επαφή με τους συμπαίκτες του ούτε σε αυτήν την περίπτωση!



Ούτε στην εκδήλωση της UNICEF ο Βαλντές

Ο Λουίς φαν Χάαλ λέγεται πως έχει απαγορέψει στον έμπειρο πορτέρο να συναναστρέφεται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, μια κίνηση στην οποία προχώρησε αφού πλέον δείχνει να μην έχει καμία συμπάθεια προς το πρόσωπό του έπειτα από όσα είχαν γίνει μεταξύ τους στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο Βαλντές δεν βρισκόταν στο... παρεάκι των ισπανόφωνων, λοιπόν, και η Γιολάντα Καρντόνα δεν δίστασε να αρχίσει το κράξιμο.

«Το ότι δεν κάλεσαν τον άνδρα μου, Βίκτορ Βαλντές, για να είναι κομμάτι του Unicef4Unicef, είναι το τελευταίο που περιμένεις από έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. “Ένα φιλανθρωπικό event, είναι ένα φιλανθρωπικό event”» έγραψε ανεβάζοντας φώτο των Χουάν Μάτα, Μάρκος Ρόχο, Σέρχιο Ρομέρο, Νταβίντ Ντε Χέα και Άντερ Ερέρα.