Κρατάει... πολύ μικρό καλάθι ο Ρανιέρι

Ακόμα κι αν έπειτα από 13 παιχνίδια η Λέστερ είναι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ προκαλώντας τεράστια έκπληξη, ο Κλαούντιο Ρανιέρι κρατάει πολύ χαμηλά τον πήχη, ίσως και να για να μην ενθουσιαστούν υπέρμετρα οι ποδοσφαιριστές του και τόνισε ότι ο βασικός στόχος συνεχίζει να είναι απλά η εδραίωση στην πρώτη κατηγορία...



Κρατάει... πολύ μικρό καλάθι ο Ρανιέρι

Ο Αρσέν Βενγκέρ, βλέποντας τους 23 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει οι «αλεπούδες» έπειτα από 13 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, έχρισε την ομάδα του Ρανιέρι μέχρι και ... διεκδικήτρια του τίτλου εφόσον φυσικά επιδείξει σταθερότητα και συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Ο Ιταλός κόουτς της Λέστερ, όμως, είχε να πει επί τούτου:

«Προφανώς και αστειεύεται... Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ευχαριστούμε τον Αρσέν Βενγκέρ για τα καλά του λόγια, όμως ξέρει και ο ίδιος πόσο ανταγωνιστικό και ανοιχτό είναι το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και πόσο νωρίς είναι ακόμα στη σεζόν... Φαίνεται περίεργο, αλλά εγώ θα πω ότι βασικός μας στόχος παραμένει να φτάσουμε στους 40 βαθμούς. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και προπονητής, αλλά θέλω πολύ να δω πως θα αντιδράσουμε στα μεγάλα ματς που θα βρούμε μπροστά μας...».