«Τρεις ομάδες προσπαθούν για Μέσι»!

Η Μάντσεστερ Σίτι κι ακόμα δύο ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ έχουν επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους του Λιονέλ Μέσι και έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να τον κάνουν... βασιλιά, σύμφωνα με τον συνεργάτη του «SkySports» και ειδικό αναλυτή του ισπανικού ποδοσφαίρου, Γκιγιέμ Μπαλάγκ!  



«Τρεις ομάδες προσπαθούν για Μέσι»!

Η «Sun», σε σημερινό της δημοσίευμα έκανε λόγο για προσπάθεια των «πολιτών» να πείσουν τον Αργεντινό «μάγο» της Μπαρτσελόνα προσφέροντάς του 800.000 λίρες την εβδομάδα και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του έγκυρου, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, η αλήθεια δεν είναι πολύ μακρινή από αυτό το σενάριο.

Βάσει, λοιπόν, του ρεπορτάζ που έχει ο Ισπανός δημοσιογράφος – αναλυτής, η Σίτι έχει όντως προσεγγίσει την πλευρά του Λιονέλ Μέσι, όπως το έχουν κάνει, όμως, ακόμα δύο ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ! «Θεωρώ ότι δεν έχουν υπάρξει τόσο προχωρημένες επαφές και συζητήσεις για ποσά, όμως σίγουρα έχουν εκφράσει και οι τρεις ομάδες τον μεγάλο τους πόθο να πάρουν τον Μέσι και έχουν αναφέρει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι το συμβόλαιό του θα είναι βασιλικό.

Τώρα, αν η Σίτι όντως προσλάβει και τον Γκουαρντιόλα το καλοκαίρι, τότε αυτομάτως αποκτά μεγάλο αβαντάζ για να κάνει την προσπάθειά της και να πείσει τον Αργεντινό που θα δει με καλό μάτι τη νέα συνεργασία με τον πρώην προπονητή του» αναφέρει στο «SkySports» ο Μπαλάγκ.