«Κεραυνοί» Κομπανί κατά πολιτικών!

Για αδυναμία και καμία διάθεση να φανερώσουν την πραγματική δημοκρατία, κατηγόρησε ο Βινσέν Κομπανί τους πολιτικούς και στήριξε εκεί την άποψή του πως όσα συμβαίνουν στη Δυτική Ευρώπη με το φόβο και τις τρομοκρατικές επιθέσεις, είναι συνέπεια της αδιαφορίας των ανθρώπων που βρίσκονται στην «κεφαλή» των χωρών!  



«Κεραυνοί» Κομπανί κατά πολιτικών!

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, τόνισε ότι θλίβεται που βλέπει καθημερινά τις Βρυξέλλες, στη γενέτειρά του, να ζει υπό το φόβο πιθανής επίθεσης και μακελειού όπως συνέβη πριν από δύο εβδομάδες στο Παρίσι...

«Θεωρώ πως όσα συνέβησαν, ίσως ήταν αναμενόμενα... Ήταν αναπόφευκτο από τη στιγμή που όταν βλέπουμε τους πολιτικούς είναι κάθε φορά που χρειάζονται μόνο την ψήφο των πολιτών και τίποτα περισσότερο. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις μόνο έχουμε την εμφάνισή τους που ο καθένας λέει ότι “κοίτα, εγώ έχω κάνει αυτό κι εκείνο για τη χώρα μου”. Δεν έχω δει όμως πραγματική φροντίδα και ανησυχία από τους πολιτικούς και πραγματική θέληση για να είναι όλα καλά στις χώρες» είπε αρχικά, για να προσθέσει και για το πως βίωσε ο ίδιος τις επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα, που συγκλόνισαν τον κόσμο:

«Ήταν ένα γεγονός που με επηρέασε πολύ... Με αναστάτωσε... Δεν κοιμήθηκα για τρεις μέρες έπειτα από τις επιθέσεις, αλλά και για τα όσα ακολούθησαν και συνεχίζουν να γίνονται στη δική μου πατρίδα, στο Βέλγιο. Πονάω που κάθε μέρα στις Βρυξέλλες ο κόσμος ζει με το φόβο... Είναι η χώρα μου, η πατρίδα μου, αγαπάω πολύ τις Βρυξέλλες. Είχα σοκαριστεί πολύ και ακόμα σκέφτομαι κάθε μέρα όσα συμβαίνουν εκεί...»