Δεν το... κουνάει από Γουέστ Χαμ ο Αντριάν

Ο Αντριάν υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την Γουέστ Χαμ, ενώ η συμφωνία εμπεριέχει και οψιόν για ακόμη δύο χρόνια.



Δεν το... κουνάει από Γουέστ Χαμ ο Αντριάν

Ο Ισπανός τερματοφύλακας αποκτήθηκε το 2013 από την Ρεάλ Μπέτις και έχει καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο της ομάδας, με βράδια όπως αυτό κόντρα στην Έβερτον για το Κύπελλο Αγγλίας, στο οποίο είχε αποκρούσει ένα... τσουβάλι πέναλτι και είχε σκοράρει το νικητήριο.

«Είναι μια υπερήφανη στιγμή για μένα, την οικογένεια και τους φίλους μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το δεύτερο συμβόλαιό μου με τον σύλλογο. Νιώθω χαρούμενος γι' αυτόν και τους οπαδούς. Ποτέ δεν είχα φανταστεί μια τέτοια σχέση μαζί τους.

Πέρασα 16 χρόνια στην Μπέτις και ήταν δύσκολο για μένα να αφήσω το σπίτι μου. Αλλά από την πρώτη στιγμή που έφτασα στο Λονδίνο οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ ανέπτυξαν μια ιδιαίτερη σχέση με μένα. Είναι πολύ ωραία στιγμή και θέλω απλώς να την απολαύσω. Είναι η τρίτη μου σεζόν εδώ και θέλω να μείνω για πολύ καιρό ακόμη.

Η επόμενη σεζόν είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο. Μου αρέσει πολύ στο Άπτον Παρκ, αλλά θέλω να απολαύσω την εμπειρία του να αγωνίζεσαι στο νέο μας γήπεδο. Είναι μεγάλο βήμα για την Γουέστ Χαμ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι' αυτό» δήλωσε μετά τις υπογραφές.