Υπέγραψε στη Σίτι ο Ντελφ!

Είναι πλέον οριστικό. Ο Φαμπιάν Ντελφ ανήκει και επίσημα από το απόγευμα της Παρασκευής στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.  



Υπέγραψε στη Σίτι ο Ντελφ!

Σημαντική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή για τους «πολίτες»! Αν και μέχρι πρότινος υποστήριζε το αντίθετο, ο Φαμπιάν Ντελφ έκανε το μεγάλο βήμα της καριέρας του, αποχωρώντας από την Άστον Βίλα για λογαριασμό της Σίτι!

Πάνω που όλοι είχαν στηριχτεί στην ατάκα του 25χρονου μέσου, ότι θα παραμείνει και τη νέα περίοδο στους «χωριάτες», το «SkySports» μετέδωσε σήμερα ότι ο παίκτης βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των «πολιτών» για να περάσει από ιατρικά τεστ!

Η απόλυτη επιβεβαίωση ήρθε λίγες ώρες αργότερα, με τη Σίτι να ανακοινώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της τη συμφωνία με τον Ντελφ με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2020!

«Ο Φαμπιάν Ντελφ μεταγράφηκε στη Μάντσεστερ Σίτι από την Άστον Βίλα και συμφώνησε για πενταετές συμβόλαιο. Ο γεννημένος στο Μπράντφορντ μέσος πέρασε την Παρασκευή με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των νέων συμπαικτών του. Θα φορά τη φανέλα με το Νο18 στη Σίτι», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των δευτεραθλητών Αγγλίας.