Κασίγιας φεύγει, Ντε Χέα πάει στη Ρεάλ!

Δεδομένη θεωρεί την αποχώρηση του Ίκερ Κασίγιας από τη Ρεάλ Μαδρίτης η «Daily Mail», η οποία αποκαλύπτει μάλιστα, ότι Νταβίντ Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υπογράψει με τους Μαδριλένους την επόμενη εβδομάδα!



Κασίγιας φεύγει, Ντε Χέα πάει στη Ρεάλ!

Ένα άκρως ενδιαφέρον ρεπορτάζ φιλοξενεί στην κεντρική της σελίδα η «Daily Mail».

Η πάντα έγκυρη βρετανική εφημερίδα υπογραμμίζει πως ο Ίκερ Κασίγιας είναι έτοιμος μετά από 16 χρόνια να «κουνήσει μαντήλι» στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία βρίσκεται πολύ κοντά στον συμβιβασμό για τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιό του που λήγει το 2017.

Η αποχώρηση του 34χρονου θα ανοίξει ορθάνοιχτα το δρόμο για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ισπανό κίπερ μάλιστα να είναι... προγραμματισμένο να υπογράψει μέσα στην επόμενη εβδομάδα!

Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μετά την Κυριακή, όταν και ολοκληρώνονται οι τρέχουσες υποχρεώσεις των παικτών με τις εθνικές τους ομάδες.

Σχετικά με τα χρήματα που αξιώνουν οι «κόκκινοι διάβολοι» για τον 24χρονο, δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Οι «μερένχες» εκτιμάται ότι θα καταθέσουν μία πρόταση ύψους 22 εκ. λιρών (το συμβόλαιο του Ντε Χέα λήγει του χρόνου), την ώρα που η Γιουνάιτεντ θέλει κοντά τα 35 εκ. λίρες για την αποδέσμευσή του.