Συνεχάρη την Τσέλσι κι ευχαρίστησε τη Σίτι ο Λάμπαρντ

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Φρανκ Λάμπαρντ θέλησε να συγχαρεί την αγαπημένη του Τσέλσι και τον καλό του φίλο, Τζον Τέρι, για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ φυσικά ευχαρίστησε άπαντες στη Μάντσεστερ Σίτι για τη σεζόν που πέρασε στο «Etihad».  



Συνεχάρη την Τσέλσι κι ευχαρίστησε τη Σίτι ο Λάμπαρντ

Αρχικά έγραψε για τους «μπλε»:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την Τσέλσι για την κατάκτηση του τίτλου. Είμαι σίγουρος ότι γιορτάσατε με την καρδιά σας τόσο χτες στην απονομή, όσο και σήμερα με την βόλτα στην πόλη. Το αξίζατε όλοι! Όσο για τον Τζον Τέρι, ήταν καθοριστικός γι' ακόμα μια χρονιά. Είναι ηγέτης με τα όλα του, ό,τι κι αν συμβαίνει! Ήταν τεράστια τιμή και προνόμιο που έπαιξα μαζί του και είμαι πολύ χαρούμενος που τον είδα να σηκώνει ακόμα έναν τίτλο πρωταθλήματος. Έχει πλέον ένα περισσότερο από εμένα!»

Για τη Μάντσεστερ Σίτι ανέφερε:

«Ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στη Μάντσεστερ Σίτι για ό,τι έγινε στο τελευταίο παιχνίδι από τους συμπαίκτες μου. Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο στον σύλλογο, τους ποδοσφαιριστές, τους οπαδούς, τη διοίκηση, όλοι με έκαναν να αισθανθώ άνετα και ήταν πραγματική απόλαυση που αγωνίστηκα μια ολόκληρη σεζόν στην ομάδα, στην τελευταία μου χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο τρόπος που με αποχαιρέτησαν οι συμπαίκτες μου, θα μου μείνει αξέχαστος...».