Μουρίνιο: «Σε άλλη αγγλική ομάδα αν με διώξουν από την Τσέλσι»!

Την επιθυμία να βρεθεί στον πάγκο κάποιας άλλης ομάδας από την Πρέμιερ Λιγκ, στην περίπτωση που ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς πάρει ποτέ την απόφαση να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.



Μουρίνιο: «Σε άλλη αγγλική ομάδα αν με διώξουν από την Τσέλσι»!

Θα μπορούσε να κάνεις να φανταστεί τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο μίας άλλης αγγλικής ομάδας πέρα από την Τσέλσι; Ο ίδιος ναι!

Σε συνέντευξή του στο «BBC», ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε πως δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει από τους «μπλε», ωστόσο αν ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θεωρήσει πως πρέπει να προβεί στην αντικατάστασή του, τότε εκείνος θα ήθελε να συνεχίσει να κοουτσάρει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Παράλληλα, ο «Special One ξεκαθάρισε πως από μόνος του δεν θα πάρει ποτέ την απόφαση να «κουνήσει μαντήλι», όντας έτοιμος να απορρίψει οποιαδήποτε πρόταση και αν έρθει για εκείνον.

«Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να προπονεί μία άλλη ομάδα, ναι αλλά αγαπώ την Τσέλσι και βρίσκομαι στα χέρια του κ. Αμπράμοβιτς και μέχρι τότε είμαι εδώ. Την ημέρα που ο κ. Αμπράμοβιτς εκτιμήσει ότι δεν είμαι αρκετά καλός για την Τσέλσι, θέλω να δουλέψω, εάν είναι δυνατό, στην Αγγλία», υπογράμμισε σε πρώτο βαθμό, για να συμπληρώσει:

«Μέχρι να μου πει κάτι ο κ. Αμπράμοβιτς, δεν αναμένεται να αποχωρήσω. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα για οποιαδήποτε ομάδα έρθει σε εμένα τώρα και μου προσφέρει ένα εξαιρετικό πλάνο και τα διπλάσια χρήματα από αυτά που παίρνω στην Τσέλσι».