Ο... Τιμ Κρουλ της εθνικής Αγγλίας (video)

Ο Γουίλ Χάφερ, αναπληρωματικός τερματοφύλακας της εθνικής Αγγλίας Κ17, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως είναι έτοιμος να γίνει... Τιμ Κρουλ για τα «τρία λιοντάρια». Τέσσερις ημέρες αργότερα χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως είχε κάνει ο Ολλανδός στην διαδικασία των πέναλτι με την Κόστα Ρίκα το 2014.



Ο... Τιμ Κρουλ της εθνικής Αγγλίας (video)

Στις 5 Ιουλίου του 2014 οι Κοσταρικανοί είχαν αποκλείσει την Ελλάδα στα πέναλτι και θέλησαν να κάνουν το ίδιο απέναντι στην Ολλανδία του Λουίς φαν Χάαλ, αλλά απέναντί τους βρήκαν τον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ, που με τις αποκρούσεις του, ερχόμενος από τον πάγκο αντί του Σίλεσεν λίγο πριν την ψυχοφθόρο διαδικασία, έστειλε τους «οράνιε» στα ημιτελικά.

Ο Χάφερ παραδειγματίστηκε από την εμφάνιση του συναδέλφου του στο υψηλότερο επίπεδο των εθνικών ομάδων και κλήθηκε να κάνει το ίδιο στα πλέι οφ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Χιλής. Με το γκολ της Ισπανίας στο τέλος να μην μετράει, ο νεαρός πέρασε στο ματς για την πρώτη του συμμετοχή στο τουρνουά (μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Euro οι ομάδες είχαν την ευκαιρία για τα πλέιφ οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου) και με δική του απόκρουση στα πέναλτι τα «τρία λιοντάρια».

Το είχε δηλώσει άλλωστε: «Μπορεί να μπω στο πρώτο, μπορεί να μπω και στο τελευταίο λεπτό. Πρέπει να είμαι σίγουρος πως θα είμαι έτοιμος για την ομάδα μου. Ο Τιμ Κρουλ το έκανε το περασμένο καλοκαίρι και έδειξε πως μπορείς να επηρεάσεις ένα παιχνίδι ακόμη κι αν δεν είσαι το νούμερο ένα».

Ακόμη κι ο Κρουλ, θα ήταν υπερήφανος.