ΚΠΡ – Γουέστ Χαμ (preview)

Την εντός έδρας νίκη επί της φαινομενικά αδιάφορης Γουέστ Χαμ αναζητά η ΚΠΡ, στην ύστατη προσπάθεια που αναμένεται να κάνει τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές για να παραμείνει στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ.



ΚΠΡ – Γουέστ Χαμ (preview)

Όλα ή τίποτα. Τα περιθώρια στενεύουν αρκετά για την ΚΠΡ η οποία πρέπει πάσει θυσία να ξεκινάει να παίρνει νίκες, αν θέλει να ευελπιστεί σε παραμονή της στην κατηγορία.

Αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ, οι Ρέιντζερς μετά τις τρεις ήττες, τις δύο ισοπαλίες και τη μία ήττα στα τελευταία πέντε τους παιχνίδια, θα πρέπει αν ανακάμψει για να μείνει μέχρι τέλους στη διεκδίκηση των θέσεων μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε αντίθεση με την ΚΠΡ, η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Αν και τις τελευταίες αγωνιστικές, το σύνολο του Σαμ Άλαρνταϊς παραπαίει (δύο ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη στα τελευαία πέντε ματς), εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα, με βλέψεις μάλιστα να ανέβει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Όντας σχεδόν έναν μήνα χωρίς νίκη, τα «σφυριά» γνωρίζουν πως το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Ρέιντζερς θα φέρει «άλλον αέρα» στις τάξεις της ομάδας.

Η παράδοση είναι έστω και οριακά με το μέρος τους, με τη Γουέστ Χαμ να έχει 22 νίκες έναντι 19 της κπρ, ενώ ισάριθμα ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Αγωνιστικά νέα:

ΚΠΡ:

Πιθανή είναι η επιστροφή το Λερόι Φέρ στην αγωνιστική δράση μετά τον μακροχρόνιο τραυματισμό που αντιμετώπιζε στο πόδι, έχοντας προπονηθεί επί μία εβδομάδα δίχως ενοχλήσεις.

Απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί είναι και ο Γιουν Σουκ-Γιουνγκ, έχοντας αναρρώσει από την διάσειση που είχε υποστεί.

Τραυματίες παραμένουν οι Ρίο Φέρντινντ και Εντουάρντο Βάργκας, σε αντίθεση με του Ρίτσαρντ Νταν που βρίσκεται στη διάθεση του Κρις Ράμσεϊ.

Γουέστ Χαμ:

Με τις απουσίες των Τζέμις Τόμκινς και Άντι Κάρολ έχει μάθει να «ζει» η Γουέστ Χαμ, την ώρα που ο Σακό έχει υποστεί διάταση στον τετρακέφαλο την οποία «κουβαλάει» από το ματς κόντρα στη Στόουκ.

Απών λόγω τραυματισμού στη γάμπα θα είναι ο Γκάι Ντέμελ.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΚΠΡ: Γκριν, Ίσλα, Ονουόχα, Κόκερ, Χιλ, Φίλιπς, Σάντρο, Μπάρτον, Φερ, Όστιν, Ζαμόρα

Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Τζένκινσον, Κρέσγουελ, Κουγιατέ, Ριντ, Ντάουνινγκ, Νομπλ, Κόλινς, Κόουλ, Σονγκ, Βαλέντσια