Μουρίνιο: «Μέσι, Κριστιάνο και Αζάρ»!

Στην καριέρα του έχει προπονήσει πολλούς αστέρες. Τόσο ταπεινό σταρ, ωστόσο, όπως ο Εντέν Αζάρ, πρώτη φορά έχει συναντήσει. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποθέωσε τον Βέλγο άσο της Τσέλσι και κάλεσε τους οπαδούς των ομάδων της Πρέμιερ να του δώσουν το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς!  



Μουρίνιο: «Μέσι, Κριστιάνο και Αζάρ»!

Ο Εντέν Αζάρ έκρινε και το πρόσφατο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε ακόμα μια εξαιρετική μέρα για τον ίδιο, συμβάλλοντας σε μέγιστο βαθμό στο θετικό αποτέλεσμα των «μπλε».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τον θεωρεί μοναδικό, δηλώνει συνεχώς εντυπωσιασμένος μαζί του και τον συμπεριέλαβε στο... top-3 του κόσμου με τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Είναι παιδί, αλλά παράλληλα είναι και οικογενειάρχης και ξέρει ότι συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Αν οι οπαδοί θέλουν να είναι δίκαιοι, τότε θα του δώσουν το βραβείο του κορυφαίου για τη σεζόν. Εγώ θα του έδινα το βραβείο του κορυφαίου της Πρέμιερ. Έχω υπάρξει σε ομάδες με πολλούς αστέρες, αλλά ο Εντέν είναι ταπεινός σταρ και εξαιρετικό παιδί. Είναι πολύ δυνατός, καταλαβαίνει πως πρέπει να παίξει, το ρόλο που έχει στο γήπεδο» δήλωσε ο «special one».