Το’ σωσε στο τέλος η Μπρίστολ

Ακόμα και στην κακή της μέρα βρίσκει τρόπο να φεύγει έστω με το βαθμό. Η Μπρίστολ Σίτι φλέρταρε με την πρώτη της ήττα μετά από περίπου ένα μήνα, όμως χάρη στο γκολ του Μπράιαν στο 84’ κατάφερε να πάρει την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Μπάρνσλεϊ (2-2).



Το’ σωσε στο τέλος η Μπρίστολ

Οι πρωτοπόροι της League 1 προηγήθηκαν στο 13’ με το χτύπημα πέναλτι του Πακ, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να φέρουν τούμπα την αναμέτρηση χάρη στα γκολ των Ιμπέρε (44’) και Σκόουεν (53’). Η Μπρίστολ δεν σταμάτησε την προσπάθεια και κατάφερε λίγο πριν το φινάλε να πάρει τον πόντο, που τη διατήρησε σε ασφαλή απόσταση από τη 2η θέση (+11 από την Πρέστον που έχει δυο παιχνίδια λιγότερα).

Χρυσός ο βαθμός για την Μπάρνσλεϊ η οποία μένει… οριακά- στην ισοβαθμία με τη Ροτσντεϊλ- εκτός της εξάδας των πλέι οφ. Υποχώρηση για την Πίτερμπρο, που μετά την ήττα από την Κόβεντρι με σκορ 1-0 έπεσε από 6η δύο θέσεις παρακάτω…

Στη μάχη της ουράς, σημαντική νίκη πανηγύρισε η Κρου επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1) και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ αντίθετα η ήττα της Κρόουλι από τη Τζίλιγχαμ (2-1) την έβαλε σε μπελάδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 39ης αγωνιστικής:

Μπράντφορντ – Ολνταμ Αθλέτικ 2-0

Μπρίστολ Σίτι – Μπάρνσλεϊ 2-2

Τσέστερφιλντ – Γουόλσολ 1-0

Κρόουλι – Τζίλιγχαμ 1-2

Νοτς Κάουντι – Σκάνθορπ 2-2

Πίτερμπρο – Κόβεντρι 0-1

Ρότσντεϊλ – Γέοβιλ 2-1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Κρου 1-2

Λέιτον Οριεντ – Πορτ Βέιλ 3-1

Φλίτγουντ Τάουν – Πρέστον (29/3)

MK Ντονς – Ντόνκαστερ (21/4)

Κόλτσεστερ – Σουίντον (28/4)