Μαρτίνεθ: «Δεν αξίζουμε να μας κατηγορούν...»

Μόνο... ικανοποιημένος δεν δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μετά το βαρύ 5-2 από τη Ντιναμό Κιέβου και τον αποκλεισμό της Έβερτον στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.  



Μαρτίνεθ: «Δεν αξίζουμε να μας κατηγορούν...»

Ο κόουτς των «ζαχαρωτών» στάθηκε στα λάθη που έκανε η άμυνά του, όμως, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν ποιότητα στην επίθεση, ενώ υποστήριξε ότι δεν θα πρέπει να κατηγορούν την Έβερτον για την τροπή που πηρε η κόντρα με τη Ντιναμό, αλλά να σταθούν στο γεγονός πως η ομάδα του Κιέβου ήταν καλή και πήρε ώθηση από τον κόσμο.

«Κάναμε λάθη στην άμυνα, όπως πρέπει να μας αναγνωριστεί το γεγονός πως επιθετικά ήμασταν αρκετά καλοί και πετύχαμε δύο γκολ. Είναι εύκολο μετά από κάθε ματς να κοιτάς πίσω και να λες οτι δεν έπρεπε να κάνω το ένα και δεν έπρεπε να κάνω το άλλο, όμως δεν μετανιώνω για τη χρησιμοποίηση του Αλκαράθ.

Η άμυνά μας ήταν αρκετά καλή στα τελευταία δύο ματς. Δεν θεωρώ ότι υστέρησε κάποιος συγκεκριμένα και ήταν θέμα του συνόλου. Δεν αμυνθήκαμε σωστά. Η Ντιναμό ήταν καλή και είχε και τον κόσμο στο πλευρό της. Νομίζω αυτό έκανε τη διαφορά και δεν αξίζουμε να μας κατηγορούν...».