Δυσανασχέτησε με τους επαναληπτικούς ο Ρότζερς

Τη δυσαρέσκειά του για τις ημερομηνίες των επαναληπτικών αγώνων για το Κύπελλο Αγγλίας, τόσο της Λίβερπουλ κόντρα στη Μπλάκμπερν, όσο και της Μπράντφορντ με τη Ρέντινγκ, εξέφρασε ο Μπρένταν Ρότζερς.



Δυσανασχέτησε με τους επαναληπτικούς ο Ρότζερς

Κάθετα αντίθετος με το πρόγραμμα του Κυπέλλου Αγγλίας για τους επαναληπτικούς προημιτελικούς, εμφανίστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι της δικής του ομάδας κόντρα στη Μπλάκμπερν, το οποίο δεν μπορεί να διεξαχθεί μέσα στο επόμενο 15ημερο λόγω Τσάμπιονς Λιγκ την ώρα που στη συνέχεια ακολουθεί διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Παράλληλα, ο Βορειοϊρλανδός στάθηκε και στο παιχνίδι ανάμεσα στη Μπράντφορντ και τη Ρέντινγκ, μιας και μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες θα κληθούν να παίξουν ματς πρωταθλήματος μετά από αγώνα Κυπέλλου.

«Πιστεύω ότι ο επαναληπτικός μας είναι νωρίς τον Απρίλιο, στις 7 ή τις 8. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο με την Ρέντινγκ και τη Μπράντφορντ. Αυτό είναι απίστευτο», ανέφερε πρωτίστως.

«Τους νιώθω, είχαν να παίξουν Σάββατο και παίζουν πάλι τη Δευτέρα. Είναι απίστευτο. Είναι άδικο για τους δύο συλλόγους με τόσα πολλά να κρίνονται. Λυπάμαι για τον Πάρκι, για τον Στιβ και για τους παίκτες», τόνισε.