Χαρτ: «Θα επιστρέψει δυνατότερος ο Κομπανί»

Σίγουρος ότι ο Βινσέντ Κομπανί θα επιστρέψει δυνατότερος, μετά την «ανανέωση» που έκανε στην ενδεκάδα ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, με αποτέλεσμα να βρεθεί στον πάγκο, εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας των «πολιτών», Τζο Χαρτ.



Χαρτ: «Θα επιστρέψει δυνατότερος ο Κομπανί»

Έχοντας «γευτεί» τα ίδια την περυσινή σεζόν, όντας για αρκετό διάστημα στον πάγκο μετά το ντεφορμάρισμα που είχε, ο Τζο Χαρτ είναι ο κατάλληλος για να μιλήσει για την περίπτωση του Βινσέντ Κομπανί.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε στον πάγκο για την αναμέτρηση κόντρα στη Λέστερ λόγω των μέτριων εμφανίσεών του στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, με τον ¶γγλο τερματοφύλακα να τονίζει ωστόσο πως κάτι τέτοιο θα του κάνει καλό, επιστρέφοντας δυνατότερος.

«Ο Κομπανί εκτιμά, όπως όλοι μας, ότι μερικές φορές ο προπονητής θα αλλάξει την ομάδα. Δεν υπάρχει κανείς που προορίζονται να παίζει σε κάθε παιχνίδι. Έχω μάθει αυτό το μάθημα. Ο Κομπανί είναι ένας απίστευτος παίκτης, ένας από τους καλύτερους που έχω παίξει ποτέ με. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει στην ομάδα και πάλι με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όντας ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά.