Πέντε καυγάδες της... γραμμής (pics)

Στιβ Μπρους και Γκουστάβο Πογιέτ κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια στο παιχνίδι της Χαλ με την Σάντερλαντ και με αφορμή το περιστατικό το england365.gr θυμάται πέντε ακόμη καυγάδες ανάμεσα σε προπονητές αλλά και παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ στην πλάγια γραμμή μπροστά από τους δύο πάγκους.



Πέντε καυγάδες της... γραμμής (pics)

Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά, καθώς στις 5 του περασμένου Οκτώβρη Ζοσέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ έφτασαν σώμα με σώμα. Ο δεύτερος διαμαρτυρήθηκε για μαρκάρισμα του Κέιχιλ πάνω στον Σάντσες και χάνοντας την ψυχραιμία του έσπρωξε τον Πορτογάλο. Στην συνέχεια δεν βρήκε λόγους για να απολογηθεί...

Ιανουάριος του 2014 και το έτος δεν μπήκε καλά για τον Άλαν Πάρντιου, που πάνω στα νεύρα του φέρεται να χαρακτήρισε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι «γαμ...ο γέρο αρχ...» και χρειάστηκε η παρέμβαση του τέταρτου για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Εν αντιθέσει με τον Βενγκέρ παραπάνω, ο Πάρντιου ζήτησε συγγνώμη χαρακτηρίζοντας «θερμή» την στιγμή.

25 Μαρτίου του 2010 και οι Ρομπέρτο Μαντσίνι-Ντέιβιντ Μόγιες ήρθαν  κεφάλι με κεφάλι μετά από σπρώξιμο του Ιταλού στον Σκωτσέζο. Αφού αποβλήθηκαν αμφότεροι, με αστυνομικό να τους κρατάει σε απόσταση στο τούνελ, οι δύο άνδρες είδαν μαζί το ματς από την εξέδρα.

Αρσέν Βεγνκέρ και πάλι, αυτή τη φορά με... αντίπαλο τον Μάρτιν Γιολ. Στο ντέρμπι μίσους του Λονδίνου, ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ, το φιτίλι άναψε όταν η δεύτερη προηγήθηκε στο σκορ αρνούμενη να βγάλει την μπάλα εκτός για να τηρήσει το fair play αφού βρισκόταν στο χορτάρι παίκτης των «κανονιέρηδων». Και σε αυτήν την περίπτωση ο τέταρτος παρενέβη σε ρόλο πυροσβέστη, ηρεμώντας τις δύο πλευρές.

Τελευταίο, αλλά και πιο πρόσφατο περιστατικό, αυτό της 7ης Φεβρουαρίου, όταν ο Νάιτζελ Πίρσον βγήκε από τα ρούχα του και γράπωσε από τον λαιμό τον Τζέιμς ΜακΚάρθι της Κρίσταλ Πάλας πετώντας τον στο έδαφος και ανεβαίνοντας από πάνω του με τον ποδοσφαιριστή να φωνάζει «Φύγε από πάνω μου». Αίσθηση προκάλεσαν και τα σχόλια του τεχνικού της Λέστερ μετά το παιχνίδι, κατά τα οποία ο ΜακΚάρθι «μπορούσε να προστατέψει τον εαυτό του» και πως το συμβάν «δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό».

Μάλιστα φήμες των επόμενων ημερών ήθελαν την διοίκηση των «αλεπούδων» να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά κράτησε το πόστο του.