Απομακρύνονται τα όνειρά της...

Η Σαουθάμπτον δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουέστ Μπρομ, που έφτασε στις δύο νίκες στα τρία τελευταία της παιχνίδια, και με το τελικό 1-0 έμεινε εκτός τετράδας για ακόμη μία αγωνιστική, την ώρα δε που η Άρσεναλ έχει την ευκαιρία να απομακρυνθεί με 5 βαθμούς.



Απομακρύνονται τα όνειρά της...

Οι «baggies» έφτασαν τους 30 βαθμούς και έριξαν την Έβερτον στην 14η θέση (παιχνίδι λιγότερο) ενώ οι «Άγιοι» μπορούν να βρεθούν πίσω από Λίβερπουλ και Τότεναμ με τους 26 βαθμούς που έχουν.

Το ματς:

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για την Γουέστ Μπρομ, που στο δεύτερο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Μπεραχίνο έπειτα από κακή απομάκρυνση της μπάλας. Το δυναμικό ξεκίνημα των γηπεδούχων ανάγκασε τον Ρόναλντ Κούμαν να αλλάξει σύστημα, αλλά δεν ήταν αποδοτικό.

Τουλάχιστον όσον αφορά το σκοράρισμα, αφού οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο γήπεδο, πίεσαν παραπάνω και επιχείρησαν να σπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Τάντιτς και Μανέ ωστόσο δεν βρήκαν στόχο στις προσπάθειές τους.

Μάλιστα στο 30’ η Γουέστ Μπρομ έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά ο Φόντε πρόλαβε τον αμαρκάριστο Γκάρντνερ.

Η επόμενη καλή ευκαιρία σημειώθηκε ένα αγωνιστικό μισάωρο αργότερα, με τον Σνιντερλίν να σουτάρει ελάχιστα άουτ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 68’ ο Μπερτράντ έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα, αλλά ο Γκρατσιάνο Πελέ που βιώνει ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα δεν κατάφερε να κάνει επαφή. Ο Ιταλός δεν μπόρεσε να βάλει την κατάλληλη δύναμη και σε σουτ του στο 86’, με αποτέλεσμα ο Φόρτστερ να μπλοκάρει εύκολα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Γκάρντνερ, Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Γιάκομπ, Φλέτσερ, Μόρισον (72’ Σεσενιό), Μπραντ, Μπεραχίνο (56’ Μουλούμπου), Ιντέγιε (88’ Μπερντ)

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Κλάιν, Γκάρντος (25’ Ελία), Φοντέ, Γιοσίντα, Γουανιάμα (46’ Ντέιβις), Σεϊντερλίν, Μπερτράντ, Μανέ, Τάντιτς (74’ Τάντιτς), Πελέ