Εκτός ο Μίλνερ, μέσα ο Μπονί

Ο Τζέιμς Μίλνερ είναι το μοναδικό όνομα που βρίσκεται στο «απουσιολόγιο» του Μανουέλ Πελεγκρίνι για την εντός έδρας αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νιούκαστλ. «Ανοικτό» το ενδεχόμενο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Μπονί, που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του.



Εκτός ο Μίλνερ, μέσα ο Μπονί

Ο Άγγλος χαφ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο και όπως αποκάλυψε ο Χιλιανός τεχνικός των «πολιτών», δεν θα βρίσκεται στη διάθεσή του για το παιχνίδι του Σαββάτου (21/2).

Αυτή είναι και η μοναδική απουσία της Σίτι, η οποία θα έχει στην αποστολή για πρώτη φορά τον Γουιλφρέντ Μπονί. Ο Ιβοριανός επιθετικός αποκτήθηκε τον περασμένο μήνα, ωστόσο, λόγο των υποχρεώσεών του με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Κόπα Άφρικα, ενσωματώθηκε στο σύνολο μόλις αυτήν την εβδομάδα. Πλέον βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Πελεγκρίνι που το… σκέφτεται αν θα τον ξεκινήσει βασικό με τη Νιούκαστλ.

«Ο μόνος παίκτης που έχει πρόβλημα είναι ο Μίλνερ. Αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο γόνατο και δεν είναι διαθέσιμος. Ο Μπονί είναι ένας σημαντικός παίκτης και από αύριο θα είναι μαζί μας. Θα το δούμε αν θα ξεκινήσει βασικός ή αν θα μείνει στον πάγκο» ήταν το σχόλιο του Πελεγκρίνι για τους δύο παίκτες.