Επιβεβαίωσε για Παουλίστα ο Βενγκέρ

Πιθανότητες απόκτησης του Γκάμπριελ Παουλίστα από τη Βιγιαρεάλ υπάρχουν για την Άρσεναλ, όπως επιβεβαίωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ. Τι δήλωσε για τις μεταγραφές ο Αλσατός. Ανανεώνει ο Κοκλέν.



Επιβεβαίωσε για Παουλίστα ο Βενγκέρ

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μιλώντας για όλα τα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα για την Άρσεναλ.

Ο Αλσατός τεχνικός επιβεβαίωσε τις επαφές των «κανονιέρηδων» με τον Γκάμπριελ Παουλίστα, σημειώνοντας πως οι πιθανότητες απόκτησής του από τη Βιγιαρεάλ είναι μοιρασμένες: «Οι συζητήσεις προοδεύουν καλά. Εάν γίνεται να επιτευχθεί συμφωνία; Υπάρχει μία πιθανότητα».

Παράλληλα ωστόσο, ο κόουτς των Λονδρέζων άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο και για άλλες μεταγραφικές κινήσεις, αν η τιμή της εκάστοτε περίπτωσης ποδοσφαιριστή, είναι η σωστή: «Είμαστε έτοιμε να πληρώσουμε την τιμή για έναν παίκτη, εάν είναι αρκετά καλός. Εάν η τιμή είναι η σωστή, θα πληρώσουμε».

Εκτός όμως από τις μεταγραφές, θα γίνουν και ανανεώσεις στην Άρσεναλ, με πρώτη και καλύτερη αυτή του συμβολαίου του Φρανσίς Κοκλέν: «Πήρε την ευκαιρία και τα πήγε πολύ καλά. Θα του προσφέρουμε ένα νέο συμβόλαιο».