«Πόρτα» σε Γιουνάιτεντ για Οταμέντι!

Ένα μεγαλοπρεπέστατο… όχι εισέπραξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Βαλένθια, στην εξαιρετικά ελκυστική πρόταση που κατέθεσε για τον Νίκολας Οταμέντι!



«Πόρτα» σε Γιουνάιτεντ για Οταμέντι!

Αυτό αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του «Skysports» (και ειδικός επί ισπανικών θεμάτων), Γκιγιέμ Μπαλάγκ, ο οποίος ανέφερε πως η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ προσέφερε 35 εκατομμύρια ευρώ για τον 26χρονο άσο, ποσό που δεν στάθηκε πάντως ικανό να… συγκινήσει τους ανθρώπους των «νυχτερίδων».

Το όνομα του Οταμέντι «έπαιζε» από το πρωί στα αγγλικά μέσα, για λογαριασμό, όμως, της ¶ρσεναλ και όχι των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα πάντως με τον Μπαλάγκ η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που έκανε την κίνηση, η οποία απΆ ότι φαίνεται έπεσε στο κενό!

Ο Οταμέντι αποκτήθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 από την Πόρτο ένατι 14 εκατομμυρίων ευρώ και αφού παραχωρήθηκε δανεικός έως το φινάλε της περσινής σεζόν στην Ατλέτικο Μινέιρο, ενσωματώθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι στο ρόστερ της Βαλένθια.

Ο Αργεντίνος αμυντικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019, μετρά φέτος 18 εμφανίσεις (όλες ως βασικός) και δύο γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στις αρχές του μήνα μάλιστα χάρισε τη νίκη με σκορ 2-1 στη Βαλένθια στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μεστάγια».