«Psycho is back»! (pics)

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Στιούαρτ Πιρς στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ με το γκολ του Όσμπορν που ολοκλήρωσε την ανατροπή και έγραψε το τελικό 2-1 επί της Ντέρμπι Κάουντι! «Psycho is back» φώναζαν οι οπαδοί της Φόρεστ, με τον άλλοτε Άγγλο διεθνή να θυμίζει σε όλους στιγμές του... Euro 1996!  



«Psycho is back»! (pics)

Ο Πιρς, όσο κι αν το έκρυβε ή έλεγε πως αδιαφορούσε, μια πίεση την αισθανόταν και ασφαλώς θα υπήρχαν και σκέψεις για το μέλλον του στον πάγκο της Φόρεστ, πριν από το σημερινό παιχνίδι.

Αυτό, διότι η ομάδα του μετρούσε οχτώ ματς δίχως «τρίποντο», από τις 22/11!

Το αυτογκόλ του Λάνσμπερι στο 16ο λεπτό σχεδόν... καταρράκωσε από πολύ νωρίς την ψυχολογία των οπαδών της ομάδας στο «iPro Stadium», πιστεύοντας πως θα γίνονταν γι' ακόμα μια φορά, θεατές στο ίδιο έργο για τη Φόρεστ.

Δύο γκολ στην επανάληψη, όμως, με τον Ασομπαλόνγκα στο 75' και τον Όσμπορν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έφεραν τα πάνω – κάτω, έδωσαν στην ομάδα του Νότιγχαμ την πρώτη νίκη έπειτα από περίπου δύο μήνες και ήρθε το ξέσπασμα από τον Στιούαρτ Πιρς στον πάγκο! Οι αναπληρωματικοί ήταν αυτοί που τον συγκρατούσαν ώστε να μην τρέξει μέχρι το απέναντι κόρνερ όπου πανηγύριζαν οι ποδοσφαιριστές του μαζί με τους οπαδούς του συλλόγου.

Η ιαχή «Psycho is back» ακουγόταν σε ολόκληρο το γήπεδο από την εξέδρα των φιλοξενούμενων, με τον κόουτς της Φόρεστ να επαναφέρει μνήμες Euro '96, σε νίκη των Άγγλων επί των Ισπανών!