Ρόχο: «Το λιγότερο έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Την εξασφάλιση μιας εκ των θέσεων που οδηγούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου έθεσε ως… μίνιμουμ στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάρκος Ρόχο.  



Ρόχο: «Το λιγότερο έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Αργεντινός αμυντικός, εκτός των άλλων, αναφέρθηκε στην ανάγκη άπαντες να συνέλθουν μετά την εντός έδρας ήττα από την Σαουθάμπτον, ενώ επεσήμανε ότι από τώρα έχει στο μυαλό του το ντέρμπι με την συμπολίτισσα Σίτι!

«Η επιστροφή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μικρότερος στόχος. Θα ήταν σπουδαίο να πάρουμε αυτό το τρόπαιο. Αυτό και το πρωτάθλημα Αγγλίας είναι δύο κούπες που θέλω να σηκώσω», τόνισε.

Όσον αφορά το αντίπαλο δέος της πόλης, ο διεθνής άσος δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι- παρά το γεγονός ότι το ντέρμπι έχει οριστεί για τα μέσα Απριλίου- το σκέφτεται από τώρα: «Θα είναι καθοριστική στιγμή για εμάς εάν νικήσουμε αυτό το ματς μπροστά στον κόσμο μας. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Όσο για τις προσδοκίες των οπαδών μέχρι το τέλος της περιόδου, θέλω να πω ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να συνέλθουμε και να προσπαθήσουμε για νέα θετικά αποτελέσματα που ενδεχομένως μας κρατήσουν ζωντανούς στη μάχη του τίτλου».