«Αναντικατάστατος ο Τζέραρντ»

Δεν χρειάστηκε και πολύ ο Λουίς Σουάρες για να καταλάβει το ρόλο του Στίβεν Τζέραρντ στη Λίβερπουλ όσα χρόνια αγωνίζονταν μαζί. Ο πρώην συμπαίκτης του ηγέτη των «κόκκινων» και νυν φορ της Μπαρτσελόνα υποστήριξε πως ο Άγγλος είναι αναντικατάστατος και πως ουδείς θα μπορούσε να καλύψει το κενό του στο έπακρο.  



«Αναντικατάστατος ο Τζέραρντ»

Ο Σουάρες είχε εξαιρετική σχέση με τον Τζέραρντ, τον οποίο είχε ακούσει το καλοκαίρι του 2013 κι έκανε υπομονή έναν χρόνο προτού αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, ώστε να πάρει την καλύτερη δυνατή μεταγραφή.

Στην τελευταία θερινή μεταγραφική περίοδο τον αποχαιρέτησε, όμως οι δυο τους θα κρατήσουν ακέραια την εκτίμηση του ενός προς τον άλλον. Ο Σουάρες, μιλώντας για τον Τζέραρντ και την απόφασή του να βάλει τέλος στη θητεία του στη Λίβερπουλ το προσεχές καλοκαίρι, ανέφερε:

«Υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο που είναι αναντικατάστατοι. Ένας από αυτούς είναι και ο Στίβεν Τζέραρντ. Όχι μόνο σαν παίκτης, αλλά και σαν ηγέτης και όλα όσα προσφέρει στη Λίβερπουλ. Είμαι σίγουρος όμως πως ο προπονητής της ομάδας θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να πάρει καλούς παίκτες και να πλαισιώσει αυτούς που ήδη έχει στη μεσαία γραμμή».