Τα «σκάει» για Καβάνι η Άρσεναλ!

Το κλίμα στην Παρί Σεν Ζερμέν ανάμεσα στον Έντισον Καβάνι και τον Λοράν Μπλαν είναι «τεταμένο» και η Άρσεναλ φέρεται να είναι πρόθυμη να βγάλει από το «αδιέξοδο» τον Ουρουγουανό, προσφέροντας 50 εκ. λίρες στους Παριζιάνους για την απόκτησή του, σύμφωνα με την «Daily Express»!



Τα «σκάει» για Καβάνι η Άρσεναλ!

Μία μεταγραφή που θα «ταράξει» τα νερά, θα επιδιώξει να ολοκληρώσει η Άρσεναλ, αν το ρεπορτάζ της «Daily Express» αποδειχθεί έγκυρο.

Οι «κανονιέρηδες», σύμφωνα με τη συγκεκριμένη εφημερίδα, ετοιμάζουν πρόταση 50 εκ. λιρών ενόψει Γενάρη, για την απόκτηση του Έντισον Καβάνι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ουρουγουανός φορ δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στο Παρίσι, με τον προπονητή του, Λοράν Μπλαν, να δείχνει εμφανώς την προτίμησή του στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, την ώρα που γενικότερα οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι και στα καλύτερά τους.

Αυτό λοιπόν θέλει να εκμεταλλευτεί η Άρσεναλ, ωστόσο παραμένει άγνωστο το αν όντως θα δώσει ένα τόσο σημαντικό ποσό για επιθετικό, από τη στιγμή που τόσο ο Ζιρού, όσο και ο Γουέλμπεκ είναι υγιείς και κάνουν τη... δουλειά τους.