Τότεναμ – Μπέρνλι (preview)

Την ευκαιρία να ανέβει ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα θα έχει η Τότεναμ, η ποία υποδέχεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την Μπέρνλι (17:00), που ταξίδεψε στο Λονδίνο με ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Σαουθάμπτον την περασμένη αγωνιστική.



Τότεναμ – Μπέρνλι (preview)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις θέλει να πετύχει η Τότεναμ επί της Μπέρνλι μέσα στο «σπίτι» της.

Τα «σπιρούνια» κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο στη δύσκολη έδρα της Σουόνσι την περασμένη αγωνιστική και βρίσκονται πλέον στην 7η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, δύο λιγότερους από τις Άρσεναλ και Σαουθάμπτον.

Για τη Μπέρνλι, η νίκη επί της Σαουθάμπτον εντός έδρας, στο τελευταίο της παιχνίδι για την Πρέμιερ Λιγκ, έχει δώσει άλλον... αέρα στους παίκτες της, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ένα αποτέλεσμα που θα την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αγωνιστικά νέα:

Τότεναμ:

Δίχως κανέναν «πονοκέφαλο» θα παρατάξει την ομάδα του για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπέρνλι ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Όλοι οι παίκτες του ρόστερ βρίσκονται στη διάθεση του Αργεντινού προπονητή, με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ να επιστρέφει από το Τόγκο και να είναι έτοιμος. Το ίδιο ισχύει και για τον Κάιλ Νότον, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Μπέρνλι:

Ο Μπεν Μι είναι υγιείς μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ωστόσο ο Μίκαελ Νταφ παραμένει στα «πιτς» με πρόβλημα στη γάμπα.

Δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με την Τότεναμ ο Σαμ Βόουκς, ο οποίος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του μετά από σοβαρό τραυματισμό.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τότεναμ: Γιορίς – Γουόκερ, Φάτσιο, Βερτόνγκεν, Ντέιβις – Μπενταλέμπ, Μέισον – Έρικσεν, Κέιν, Λαμέλα – Σολδάδο

Μπέρνλι: Χίτον – Μι, Σέικελ, Κιν, Τριπιέρ – Μπόιντ, Τζόουνς, Μάρνεϊ, Άρφιλντ – Μπαρνς, Ίνγκς