«Golden Boy» ο Στέρλινγκ!

Άξιος κάτοχος του βραβείου «Golden Boy» είναι από σήμερα ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής του τρέχοντος έτους, μετά τα επιτεύγματά του με τη Λίβερπουλ και την εθνική Αγγλίας.



«Golden Boy» ο Στέρλινγκ!

Το βραβείο «Golden Boy», που αφορά τον καλύτερο νεαρό ποδοσφαιριστή της χρονιάς, παρέλαβε στο προπονητικό κέντρο του Μέλγουντ, ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο άσος της Λίβερπουλ συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ανάμεσα σε 40 ποδοσφαιριστές από εκπροσώπους του Τύπου όλων των χωρών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος από την ελληνική εφημερίδα SportDay.

Έχοντας συμπληρώσει μόλις πριν 12 μέρες τα 20 χρόνια ζωής, ο νεαρός Άγγλος μπορεί να είναι περήφανος για τα κατορθώματά του με τη Λίβερπουλ ειδικά τη σεζόν 2013/14, έχοντας ωστόσο πατημένο το γκάζι και φέτος, σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Στέρλινγκ είναι ο πρώτος παίκτης των «κόκκινων» που κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο, την ώρα που είναι ο μόλις δεύτερος Άγγλος, μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος το έχει στην τροπαιοθήκη του από το 2004.

Την περυσινή χρονιά, το σχετικό βραβείο είχε παραδοθεί στον Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους.