Ένα χαρντομάντηλο για τον Μουρίνιο

Ένα  περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μεταξύ του Ζοσέ Μουρίνιο και του διαιτητή Κρις Φοι, κάνοντας τον Πορτογάλο να δακρύσει από… τα γέλια.



Ένα χαρντομάντηλο για τον Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μιλούσε με ρεπόρτερ της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα, όταν αντιλήφθηκε πως ο διαιτητής της αναμέτρησης με τη Χάλ, Κρις Φοι περνούσε από δίπλα.

«Κύριε Φόι. Πείτε στα παιδιά σας παρακαλώ» φώναξε ο Πορτογάλος. «Ο Ντιέγκο Κόστα κλαίει γιατί του δείξατε κίτρινη κάρτα. Κλαίει στα αποδυτήρια και τα παιδιά εδώ με ρωτούν γιατί».

Ο Φοι κοντοστέκεται, βγάζει κάτι από την τσέπη του κάτι και το δίνει στον τεχνικό της Τσέλσι. «Ορίστε, ένα χαρτομάντηλο!» είπε και όπως ήταν λογικό όλοι ξέσπασαν στα γέλια, συμπεριλαμβανομένου και του Μουρίνιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση αυτή ο Ντιεγκο Κόστα δέχθηκε για έβδομη φορά την κίτρινη κάρτα και είναι ο παίκτης με τις περισσότερες κάρτες τη φετινή σεζόν στην Πρεμιερ Λιγκ. 

Ο Φοι τιμώρησε επίσης για «θέατρο» τον Γουίλιαν, ενώ απέφυγε να τιμωρήσει για την ίδια παράβαση τον Γκαρι Κειχιλ (που είχε ήδη κάρτα), γεγονός που εξόργισε τον τεχνικό της Χαλ, Στιβ Μπρους. Ωστόσο, στο τέλος του αγώνα ο Αγγλος προπονητής "έπλεξε" το εγκώμιο του Κέιχιλ, λέγοντας πως η σκηνή ήταν βγαλμένη απο την "Λίμνη των Κύκνων"!