Σε απολογία από την FA o Πίρσον

Ο προπονητής της Λέστερ Νάϊτζελ Πίρσον κατηγορείται απ την αγγλική ομοσπονδία για επεισόδιο με οπαδό κατά τη διάρκεια του αγώνα Λέστερ-Λίβερπουλ.



Σε απολογία από την FA o Πίρσον

Ο 51χρονος τεχνικός αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά και προσβλητικά λόγια προς οπαδό, κατά τη διάρκεια του αγώνα που έγινε στις 2 Δεκεμβρίου, στην εντός έδρας ήττα της Λέστερ απ τη Λίβερπουλ (1-3).

Στον προπονητή των «αλεπούδων» έχει δοθεί προθεσμία για να απαντήσει στις κατηγορίες μέχρι και το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης.

Ο Πίρσον  αρνήθηκε μάλιστα να ζητήσει συγγνώμη, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των ανθρώπων της ομάδας, καθώς θεωρεί ότι δεν αποτελεί σοβαρό επιχείρημα το για να το πράξει ότι το επεισόδιο έχει καταγραφεί σε βίντεο.

Την περασμένη εβδομάδα ο Άγγλος τεχνικός δήλωσε: «Και στο παρελθόν πολλές φορές ήμουν σε ένταση με τους θεατές, πως να γίνει όμως, εκείνες τις στιγμές υπάρχει μεγάλη πίεση και δεν θεωρώ πως πρέπει να απολογούμαι».

«Ας το θέσω έτσι, είναι καλύτερα αν δεν μιλάμε για το τι συνέβη και στις δύο πλευρές, εγώ δεν πρόκειται να το επαναλάβω. Μ 'ενδιαφέρει να προστατεύσω τους παίκτες μου απ' αυτή την κατάσταση, τώρα αν κάποιοι άνθρωποι προσβλήθηκαν είναι λυπηρό, όμως δεν έχω καμία υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη για τέτοιου είδους θέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αλέξανδρος Αναγνώστου