Με Μπελούτσι ο Μποντ (βίντεο)

Το όνομα και το καστ της 24ης ταινίας Τζειμς Μπόντ ανακοινώθηκαν επίσημα σήμερα σε ειδική τελετή στα Pinewood Studios, ενόψει της έναρξης των γυρισμάτων τη Δευτέρα. 



Με Μπελούτσι ο Μποντ (βίντεο)

«Spectre» θα είναι ο τίτλος της νέας ταινίας Τζειμς Μποντ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Νοέμβριο (06/11/15) σε σκηνοθεσία Σαμ Μέντες και με πρωταγωνιστή για τέταρτη φορά τον Ντάνιελ Κρεγκ.  

Στο πλευρό του μυθικού κατασκόπου θα βρεθεί τόσο η Μόνικα Μπελούτσι όσο και η Λέα Σειντού.

Στο καστ μετέχουν επίσης  ο Ιρλανδός ηθοποιός, Αντριου Σκοτ, ο οποίος είναι γνωστός για το ρόλο του ως Τζειμς Μοριαρτι στην τηλεοπτική σειρά Sherlock, ο βραβευμένος με Οσκαρ Κριστοφ Βαλτ, ο οποίος θα υποδυθεί τον "κακό" και ο Ντειβιντ Μπαουτιστα. 

Το υπόλοιπο καστ είναι ήδη γνωστό καθώς έκανε το …ντεμπούτο του στο Skyfall. O Ραλφ Φαινς θα ενσαρκώσει τον Μ, η Ναόμι Χάρις τη Μανιπενι και ο Μπεν Γουισοου τον Q.  

Η παρουσίαση του καστ πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Pinewood Studios που αποτελεί την …έδρα του Τζειμς Μποντ από το 1962, οπότε γυρίστηκε το πρώτο φιλμ, ο «Δρ.Νο».

 Όπως ανακοίνωσε ο Σαμ Μέντες, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο, στη Ρώμη, το Μεξικό, το Μαρόκο, αλλά και στις Αλπεις, ενώ παράλληλα παρουσίασε και το νέο μοντέλο της Aston Martin, DB 10, που θα χρησιμοποιήσει σε αυτή την ταινία ο Μποντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προηγούμενη ταινία του Τζειμς Μπόντ,το Skyfall, έγινε η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών στη Βρετανία.

 Η νέα ταινία όμως αναμένεται να αντιμετωπίσει μεγάλο ανταγωνισμό καθώς την ίδια περίοδο θα προβληθούν η έβδομη ταινία του Πόλεμου των Άστρων και το Hunger Games.  

Δείτε τον Σαμ Μεντες να παρουσιάζει το καστ του Spectre