Σισέ: «Δεν θα ξεχάσω το έπος της Κων/πολης»!

Την καλύτερη ανάμνηση της καριέρας του χαρακτήρισε ο Τζιμπρίλ Σισέ, την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2005 με τον επικό τελικό της Κωνσταντινούπολης απέναντι στη Μίλαν.  



Σισέ: «Δεν θα ξεχάσω το έπος της Κων/πολης»!

Ο Γάλλος φορ της Μπαστιά, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC» για το πρόσφατο παιχνίδι με την Οσέρ, κόντρα στην οποία σκόραρε δύο φορές για να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη (3-1), σχολίασε ξανά το ενδεχόμενο της απόσυρσής του το επόμενο καλοκαίρι και αναπόλησε τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας του.

«Σίγουρα, η καλύτερη απ’ όλες ήταν η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2005. Ήταν απίστευτο. Φυσικά και οι δύο επιστροφές μου έπειτα από τους σοβαρούς τραυματισμούς ήταν στιγμές που μου έδωσαν δύναμη και πάντα είναι πανέμορφο όταν γυρνάς υγιής στο γήπεδο» είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ, για να προσθέσει πως:

«Αν πονάω πολύ και αντιληφθώ ότι δεν μπορώ να συνεχίσω, θα σταματήσω το καλοκαίρι… Προς το παρόν παίζω και προσπαθώ με θεραπείες να ανταπεξέρχομαι στις ανάγκες της ομάδας μου και των αγώνων. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στη Μπαστιά και επίσης θέλω να φτάσω τα 100 γκολ στη Γαλλία. Έχω 96 αυτή τη στιγμή απ’ όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί οπότε θα το κυνηγήσω».