Βενγκέρ: «Πάνω απ' όλα οι βαθμοί»

Γνωρίζοντας πως ενδεχομένως η Άρσεναλ θα εμφανιζόταν κουρασμένη έπειτα και από το ταξίδι στο Βέλγιο για το ματς με την Άντερλεχτ, μεσοβδόμαδα, ο Αρσέν Βενγκέρ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του και τη νίκη με σκορ 2-0 επί της Σάντερλαντ για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.  



Βενγκέρ: «Πάνω απ' όλα οι βαθμοί»

Ο Αλσατός κόουτς στάθηκε στην αποτελεσματικότητα των παικτών του στις αντεπιθέσεις στην προσπάθεια να “χτυπήσουν” τις “μαυρόγατες”, ενώ ξεκαθάρισε πως αυτό που ήθελε κυρίως να δει, ήταν την ομάδα του να φεύγει νικήτρια από το γήπεδο ακόμα κι αν δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο..

Έγινε πασιφανές πως είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, με τη Σάντερλαντ να αρέσκεται στο αμυντικό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν να επιτεθούν, όμως εμείς ήμασταν αποτελεσματικοί στις αντεπιθέσεις. Έχοντας κάνει και το ταξίδι στο Βέλγιο μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, σήμερα είχαμε στόχο τους τρεις βαθμούς με οποιαδήποτε εμφάνιση κι αν τους παίρναμε και τα καταφέραμε” ήταν τα λόγια του.