Ρότζερς: «Χαρούμενος για την αντίδραση μετά τη Ρεάλ»!

Ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι παίκτες του μετά την ήττα (3-0) από τη Ρεάλ Μαδρίτης μεσοβδόμαδα, δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς μετά το 0-0 με τη Χαλ, αν και παραδέχθηκε πως η Λίβερπουλ ουσιαστικά πέταξε το πρώτο ημίχρονο στα σκουπίδια!  



Ρότζερς: «Χαρούμενος για την αντίδραση μετά τη Ρεάλ»!

Ο τεχνικός των “κόκκινων” στάθηκε στην εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο του “Άνφιλντ” κόντρα στην ομάδα του Στιβ Μπρους, χωρίς βέβαια να κρύψει την πικρία και την απογοήτευσή του για το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι οι παίκτες μου ήταν αρκετά καλοί και αντέδρασαν καλά μετά την ήττα από τη Ρεάλ μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο ημίχρονο ίσως ήμασταν αρκετά αργοί στο κομμάτι της ανάπτυξης, όμως στην επανάληψη ήμασταν εκπληκτικοί. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε ενέργεια και είμαι απογοητευμένος που δεν καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και πραγματικά είμαστε πικραμένοι που δεν πήραμε τη νίκη. Όπως και να 'χει, είμαι χαρούμενος για την αντίδρασή μας μετά το ματς με τη Ρεάλ” δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς.