Σκέφτεται το «τέλος» ο Φέρντιναντ!

Δεν αποκλείεται η φετινή σεζόν να είναι και η τελευταία του Ρίο Φέρντιναντ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο! Ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει λάβει ακόμα την οριστική του απόφαση, όμως με τις δηλώσεις του άφησε... ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να πει αντίο στα γήπεδα το ερχόμενο καλοκαίρι!  



Σκέφτεται το «τέλος» ο Φέρντιναντ!

«Θα το σκεφτώ στο τέλος της περιόδου. Παρόλα αυτά δεν φοβάμαι καθόλου την αποχώρησή από την ενεργό δράση. Ανυπομονώ για αυτό, διότι βλέπω ότι στο μέλλον μπορεί να κάνω άλλα σπουδαία πράγματα», ήταν οι ατάκες που «άναψαν φωτιά» στα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Αγγλίας, με τον 35χρονο άσο της ΚΠΡ να προσθέτει:

«Έρχεται η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι το σώμα σου επιβαρύνεται παίζοντας ποδόσφαιρο και κάνοντας κάθε μέρα προπόνηση! Θα συνεχίσω όμως να βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Υπέγραψα συμβόλαιο με το «BT» και αποτέλεσα μέλος του τιμ του BBC για το Μουντιάλ. Απόλαυσα αυτή την περίοδο και είμαι σίγουρος ότι θα κάνω περισσότερα. Επίσης, ξεκινάω να βγάζω τα διπλώματα προπονητή».

Ουσιαστικά, λοιπόν, με τις παραπάνω δηλώσεις καταλαβαίνει κανείς ότι το... τέλος πλησιάζει, αν και ο Φέρντιναντ δεν ανακοίνωσε τίποτα, επιφυλασσόμενος να γνωστοποιήσει την απόφασή του στο τέλος της χρονιάς.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του, μια και πέρσι λίγο πριν το τέλος της σεζόν είχε βρεθεί ξανά σε αυτό το δίλημμα, επιλέγοντας τελικά να δοκιμάσει την τύχη του στην ΚΠΡ.