Κι όμως έχει ξαναγίνει!

ΚΠΡ και Λίβερπουλ προσέφεραν θέαμα στους λάτρεις του αθλήματος στο «Loftus Road» με τα τρία γκολ που σημειώθηκαν από το 90ο λεπτό και έπειτα, αλλά δεν ήταν οι πρώτες που το κατάφεραν.



Κι όμως έχει ξαναγίνει!

Συγκεκριμένα, το πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής για την 8η αγωνιστική ήταν το δεύτερο στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ στο οποίο συνέβη κάτι τέτοιο, με την αρχή να έχει γίνει από τις Λέστερ και Άρσεναλ στην έδρα της πρώτης.

Στις 27 Αυγούστου 1997 οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 3-3 με την διακύμανση του σκορ να μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ εύκολα ως... τρελή.

Εκείνος που είχε ανοίξει το σκορ ήταν ο Ντένις Μπέργκαμπ (9’), ενώ ο ίδιος είχε δώσει στους «κανονιέρηδες» προβάδισμα δύο τερμάτων στο 61ο λεπτό. Οι «αλεπούδες» δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και με σκόρερ τους Χέσκεϊ και Έλιοτ στο 84’ και το 93’ αντιστοίχως έφτασαν στην ισοφάριση.

O «Non-Flying Dutchman» ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του ένα λεπτό αργότερα με μια φανταστική ενέργεια μέσα στην αντίπαλη περιοχή, για να έρθει ο Γουόλς στο 96’ και να διαμορφώσει το αποτέλεσμα με κεφαλιά από κοντινή απόσταση.

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε:


Και εδώ θυμηθείτε την σημερινή αναμέτρηση: