Φάμπρεγας: “Μόνο η Άρσεναλ ήταν άτρωτη...

Η Άρσεναλ είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι τέτοιο, όπως ανέφερε ο Σεσκ Φάμπρεγας μετά τη νίκη (2-1) της Τσέλσι επί της Κρίσταλ Πάλας, ερωτηθείς αν οι “μπλε” νιώθουν... άτρωτοι.



Φάμπρεγας: “Μόνο η Άρσεναλ ήταν άτρωτη...

“Παίξαμε πολύ καλά και διαχειριστήκαμε άριστα το ματς από τη στιγμή που έμειναν και οι δύο ομάδες με δέκα παίκτες. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση” ήταν το αρχικό σχόλιο του Ισπανού που πρόσθεσε για την προσωπική του απόδοση:

“Η Πάλας είχε προσέξει να με μαρκάρει συνεχώς κάποιος και να μη με αφήνει να κινηθώ όπως και όσο θα ήθελα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι παίζω πολύ πίσω στην Τσέλσι και μπορεί να περάσουν ορισμένα ματς χωρίς να κάνω ασίστ ή να βάλω γκολ, αλλά δεν με πειράζει. Με ικανοποιεί ο χαρακτήρας που επιδεικνύουμε κάθε φορά”.

Ερωτηθείς αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αισθάνονται άτρωτοι φέτος κι αν μπορούν να επαναλάβουν ό,τι έκανε η Άρσεναλ τη σεζόν 2003-2004, ο Φάμπρεγας είπε: “Αν είμαστε ανίκητοι; Η Άρσεναλ είχε την ομάδα των ανίκητων και δεν θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο...”.